1/8 anonim válasza:
Talán. Most kb senki sem tudja, hogy alakul a ponthatár, tavaly államin 418 volt, a költségesen 204, viszont most csak költségtérítéses indul, ami szerintem feljebb nyomja a ponthatárt, de mondom tök lutri az egész.
2/8 anonim válasza:
99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem.
240 a MINIMUM ponthatár!! Az semmi. Csak költséges van így nyilván aki jogász akar lenni, arra jelentkezett. Biztos nem lesz 240 a ponthatár.
4/8 anonim válasza:
nem az a kérdés hogy be lehet-e kerülni ennyi ponttal, hanem hogy bent lehet-e maradni...
5/8 anonim válasza:
Ha 260 a minimum pont, akkor tuti 300 felett lesznek a jogász szakok még fizetősként is. Törekedj rá, hogy minél több pontod legyen, na meg aki minimummal kerül be annak az egyetem közben is oda kell tennie magát (ahogy másoknak is), hogy ne hulljon ki ideje korán.
6/8 A kérdező kommentje:
240pont a minimum nem 260!!!!!!
2012. jún. 1. 21:17
8/8 anonim válasza:
Akkor is feltolják 300ig, meg a közgazdászoknál is a legtöbb hely fizetősön lesz, ott is ilyen pontszám várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!