Ez lehetseges igy?
Figyelt kérdés
Kulfoldon elek,nemetorszagban..itt annyira nem szeretem az embereket,a szokasokat meg azt h torok,roman,lengyel,bolgar,brazil,spanyol mindenfele fajta ember van csak nemet nincs mar szinte,hogy hazaakarok menni. 14 eves lany vagyok es semmibe sincs reszem,tehat a suliba egy ilyen'unnep' van,megpedig a farsang..az is csak arrol szol hogy beoltozve elmesz a suliba es jelmezbe ulsz ott az orakon..jovore lennek 9.es,lenne golyaavatom meg stb kiskoromba azt vartam mindig hogy elballaghassak meg a tobbi.de itt meg 2 evig kene lennem az alapsuliba..10. Osztalyig es akkor se lenne valami nagy unneples szinte semmi sincs itt ami jo..de ez egy napba telne mire leirnam szoval nem is reszletezem,ugy rossz ahogy van. A kerdesem az hogy ha hazamegyek magyarba vissza,es 9.be mennek,akkor lenne olyan szakkozep ahova felvennenek? Tehat lehetseges ez felveteli nelkul? Vagy ha kesobb irnam meg a kozpontit vagy mi lesz utana?! Nagyon fontos lenne,mert ez a helyzet itt mar katasztrofa :( a 8.at meg nem szeretnem ujra jarni..2012. máj. 31. 20:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!