ORVOSI LABORATÓRIUMI ÉS KÉPALKOTÓ DIAGNOSZTIKAI ANALITIKUS ALAPSZAK- ez mit takar?
Kedves utolsó válaszoló!
Én jövőre érettségizem, már két emelt szintű érettségit kell tennem az orvosihoz és gyógyszerészetihez. Ha egyikre sem sikerülne bejutnom érdekel még a pszichológia, csak sajnos az már nem annyira a bio-kémiáról szól. A fent említett orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus szakon még nem is gondolkodtam.
Azt szeretném kérdezni, hogy ennek van mesterképzése is? Itthon mi a helyzet? Hogy ismerik el a diplomát? Mert ha bejön a hallgatási szerződés, akkor külföldre már neccesebb lesz menni... :S Úgy látom elég sok egyetemen indul ilyen képzés, Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar, Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar, Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar.
Azt szeretném még kérdezni, hogy Te hol helyezkedtél el vele? Ajánlanád? :) Várom a válaszod.
oké :) olvastam olyat is, hogy ki lehet törölni ezzel a diplomával a valagunkat - erről mi a véleményed?
olvastam, hogy maximum csak asszisztensként tudják alkalmazni az illetőt nevetségesen alacsony összegért... :S
Mindenki aki a magyar eü-ben dolgozik, az nevetségesen alacsony összegért dolgozik. Bár ezzel a diplomával olyan 110 netto körül keres a frissen kezdett ismerősöm Pesten.
De ha azt nézzük senkit sem fizetnek meg a dokik többségének a pénze a magánrendelésekből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!