Orvosira JÁRÓK! Orvosi mellett kivitelezhető a rendszeres sport (napi szinten)?
Minden délután edzésem van.Hiszek abban,hogy kellő időbeosztással lehet napi szinten(3órát) a sporttal foglalkozni. Ti hogy látjátok ezt?Ha nem,miért nem?
(légyszi írjátok meg,melyik egyetem...köszi)
Feltettem már a kérdést korábban,valóban,hisz több ember véleményére vagyok kíváncsi,és még fel is fogom tenni,hisz nekem ez fontos.Szerintem ez valahol érthető.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
"és még fel is fogom tenni,hisz nekem ez fontos.Szerintem ez valahol érthető."
És addig fogod kiírogatni a kérdést, amíg azt nem mondja vki, hogy "de, persze, simán van idő akár napi 3 óra edzésre is"?
Akkor tessék: Persze, meg lehet oldni, csak akarni kell. Így jó? Most már megnyugodott a lelked?
Ha ennyire k.vára le sem szarod az emberek véleményét, akkor minek teszed fel a kérdést?
Menj el orvosira és próbáld ki.
Majd ha nem megy, akkor abbahagyod vmelyiket és kész.
Nem kll még ötvenszer kiírnod a kérdést.
Tényleg felesleges ugyanide kiírni. Általában ezen az oldalon ugyanazok az emberek szoktak válaszolni.
Akkor már másik oldalra írd ki legalább.
De ott is pontosan ugyanezt fogják írni, amit itt mindenki. Tényleg nem poénból írják itt az emberek hogy nem lehet.
De ha nem hiszed, jobbat én sem tudok tanácsolni, mint hogy menj el orvosira, ott majd első kézből tapasztalod meg, hogy nem lehet.
Úristen! Hát ez elég meredek ötlet... Menj a TF-re!!!
Lehetetlen, hacsak nem éred be napi 2 óra alvással :D Ahogy az élettan gyakvezem mondja : másodévben szeptemberben leülsz a könyvek mellé, és júniusban kelsz fel...
Örülsz, ha hajat mosni van időd, nemhogy napi 3 óra sport! Ha orvos leszel és ügyelned kell, akkor se mondhatod azt, hogy bocs most elugrok 3 órát sportolni, közben meg behoznak egy haldokló embert.
És ezt nem bántásnak mondtam, de ezt te sem gondolhatod komolyan.
De hajrá, próbáld meg, de ne csodálkozz, ha kibuksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!