Lehet 2 egyetemen tanulni egyszerre?
Figyelt kérdés
Ha pl. ősztől járok ELTE magyarra, majd újra felvételizek, és felvesznek a következő év őszétől egy másik egyetem vagy fősuli kommédia szakjára, akkor ha össze tudom egyeztetni az óráimat csinálhatom mind a kettőt? Vagy a kommunikációsért már fizetni kell? Mert hallottam olyat, h csak egy diploma van ingyen. De én nem várnám meg, h kézhez kapnám az első diplomámat, hanem egy éves csúsztatással 2 szakon tanulnék. És 2 diplomám lehetne rövidebb idő alatt.
Szóval ezt hogy lehet megoldani?
2009. jún. 30. 17:08
1/5 anonim válasza:
Akkor is fizetned kell a másodikért. tehát igen egy diploma van ingyen.
Egyébként meg ha összetudod egyeztetni járhatsz egyszerre.
Van ismerősöm aki így csinálta.
2/5 anonim válasza:
Ha a magyar szak 2. tanévének (tehat a 3. félév) kezdetén kezded a kommédiát is, akkor mindkét szak mehet államin.
3/5 anonim válasza:
Kommédia??Ja,kommunikáció-és médiatudomány...kicsit lassan esett le:D
4/5 anonim válasza:
Egyébként megteheted azt is,hogy a magyar mellé felveszed minor szaknak (másodszaknak) a kommunikáció-és médiatudományt.A 6 félév elvégzése után abból is mehetsz tovább mesterképzésre.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy van ilyen minor, de a magyar szakon belül más minort szeretnék felvenni (törit vagy hungarológiát) mert az jobban érdekel. És a kommunikáció és médiatudomány szak is nagyon érdekel, azon belül a PR, meg az újságírás. Ezért mind a két szakot szeretném kipróbálni és elvégezni, ha meg tudnám oldani. Persze sokkal nehezebb egyszerre kettőt, főleg vizsgaidőszakban, de a szorgalmammal eddig nem volt gond :)
2009. júl. 1. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!