Gabuu kérdése:
Ha biomérnöknek szeretnék tanulni, akkor mennyire lesz szükségem matekra?
Figyelt kérdés
Bioszos és kémiás vagyok, amik jól mennek. Biológia nagy szerelmese vagyok, mindenképp olyan területen szeretnék elhelyezkedni, ahol sokat kell bioszt tanulnom és teljesen elmerülhetek benne.(biológus kivéve) A matek nagy gyengém, ezért talán félnék is biomérnökit megjelölni. Szóval 2 kérdésem van: mennyire sok ott a biosz? és mennyire sok a matek egy olyannak, aki sokat szenvedett miatta a gimiben?2012. máj. 29. 23:11
1/5 anonim válasza:
mivel bioMÉRNÖKi a szak neve, így elég sok matekra számíts
2/5 anonim válasza:
ja, igen én a bioszos vagyok és itt is van matek, fizika, kémia, ugye biosz, közgáz, anatómia, biokémi, biofizika stb.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor elfelejtve. köszönöm :)
2012. máj. 29. 23:39
4/5 anonim válasza:
A biosz sok, a matekot pedig döntsd el, hogy bevállalod-e. Nem vészes, de analízist meg kell tanulnod.
5/5 anonim válasza:
Azért meg kell jegyezni, hogy a biomérnökin nincs olyan sok biosz, legalábbis sokan elég nagyot csalódnak a szakban, pont emiatt. Tulajdonképp még egészségvédelmi szakirányon van a legtöbb biosz, de az is csak anatómia, kórélettan, patobiokémia, biokémia, etc. Egyébként igaznából mikrobiológia van. De a kémia sokkal-sokkal több. Gyakorlatilag egy vegyészmérnöki szak, csak a vegyészmérnökök szakirányos tárgyaik helyett van egy kevés biosz.
De igazából maga a matek nem vészes. Egy kettest-hármast össze lehet hozni, még ha valakinek nincs is jő érzéke a matekhoz.
De sajna az a baj, hogy igazából a biológuson kívül, nincs olyan szak, ami nyersen biosz lenne, sok szakon van biosz, de mindig van mellette egy másik tárgy, ami fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!