Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Történelem-földrajz szakos...

Történelem-földrajz szakos tanár szeretnék lenni. Mik a teendőim?

Figyelt kérdés
Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mi a menete, de valaki leírná részletesen? Esetleg linkelnétek olyan oldalakat, ahol érthetően le vannak írva a dolgok? Hogyan zajlik ez az egész egyetemesdi? Előre is köszönöm a válaszokat! (Az esetleges helyesírási hibákért/elgépelésekért elnézést)

2012. máj. 27. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Az első lépés:

Nyerd meg az ötös lottót, hogy legyen majd miből megélned.

2012. máj. 27. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha lehet a kérdésre válaszoljatok.
2012. máj. 27. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:

"Nagyjából tisztában vagyok vele"

Pedig nem úgy tűnik -.-" Elmész földrajz vagy történelem alapszakra, szakosodáskor pedig felveszed a másik szakot minorként és dátááámm

2012. máj. 27. 19:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Ennyit magamtòl is tudtam. Pont erre a szakosodásra lennék kívánxai, meg, hogy mikor kell felvenni a pedagógiát meg ilyenek.
2012. máj. 27. 21:40
 5/7 A kérdező kommentje:
*kíváncsi
2012. máj. 27. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha tudtad, akkor miért nem írtd oda? Szerinted bele látunk a fejedbe? És nem kell semmilyen pedagógiát felvenni, egy másik szakot kell felvenni, és ez az adott szaktól függ, hogy mikor. De igazán keresgélhetnél a google-ba, mert kb. 2 perc lenne kikeresni ezeket ...
2012. máj. 27. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon komolyan kérlek,hogy ne tedd!Az egész életed elrontod ezzel.Én megtettem, te ne legyél ekkora barom!
2012. jún. 25. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!