Létezik olyan, hogy bodyguard foiskola?
Figyelt kérdés
Szerintem nevetsséges az egyik ismerosom ezzel van eltelve hogy ki lesz mi lesz belole. és hogy felvették bodyguarnak Budapest-re. Eloszor azt mondta hogy a 12.-ik keruletben van nemrég meg már a 9.-ikben . Szoval szereti tulozni a dolgokat és én már nem hixek neki de nagyon kiváncsi lettem :D . Kérdezte tolem hogy már fel -e vettek ,mondtam neki hogy majd julius 23-ikán kiderul, erre azt mondja ot már igen. Csodálkoztam és azt mondja aki ide jelentkezik azt mindenkit felvesznek :D:D
Szerintettek?? Mert szerintem vaalmi OKJ képzés vagy valami továbképzés . Tudtok ilyesmirol valamit???
2009. jún. 29. 16:43
1/1 A kérdező kommentje:
Most unatkoztam és keresgéltem :D hát leltem egy oldalt dehát ez valami képzés csak, és biztos ezaz mert ott van annak a ...... a beírása :D szoval mosmár tudom , hogy ténlleg van de mégis mit gondoltok errol?? Ha nekem kellene testorség biztosan egy magas eléggé szélesválu férfit kérnék. De egy nonek ez a szakma??
2009. jún. 29. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!