Diploma mellett ingyenes az OKJ?
A problémám az lenne, hogy jelenleg gépész mérnök hallgató vagyok, és a következő félévben államvizsgázok. Van egy iskola ahol esti képzésen vannak tanfolyamok amik ingyenesek, addig amíg nincs OKJ-s szakképesítésem.
A gépész mérnök végzettség OKJ-nek számít vagy csak a Közép/Emelt/Felső fokú szakmák?
A gépész mérnök végzettség OKJ-nek számít vagy csak a Közép/Emelt/Felső fokú szakmák?
??????
ha még nem vagy 23 éves akkor ingyenes az első OKJ. Ha betöltötted a 23. életévedet akkor nem.
hallod. 1 féléved van még és nem tudod h OKJ-ra jársz e vagy sem? : D v h egyáltalán a gépészmérnök annak számít e?: D
ez nagyon gáz.
Köszönöm Szépen a válaszokat.
Eddig nem foglalkoztam a továbbképzésekkel, fontosabb dolgaim voltak nála.
Gépészmérnöknek tanulsz, hamarosan diplomázol. Ez nagyon távol áll egy OKJ-től. (Sokkal többet ér)
Diplomát fogsz kapni, nem pedig OKJ-s bizonyítványt.
"A gépész mérnök végzettség OKJ-nek számít" LOL
Ne haragudj, de ilyet kérdezni...
Nem kéne így lecs*szni, jómagam vagy 20 éve diplomáztam, de sejtelmem sincs (és hát: honnan is lenne) hogy szerepelnek -e az okleveles mérnöki végzettségek az Országos Képzési Jegyzékben.
Ráadásul így kaptatok is tőlem egy-egy pirosat, mert ez sajnos _nem_ segítség. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!