Mit tudtok ezekről az OKJ-s képzésekről? Hol tudok velük elhelyezkedni, mennyire keresettek az ilyen szakemberek?
Figyelt kérdés
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
Marketing és reklámügyintéző
Logisztikai ügyintéző
Utazásügyintéző
Idegenforgalmi szakmenedzser
Reklámszervező szakmenedzser
Idegenvezető
2012. máj. 22. 23:39
1/10 anonim válasza:
Eláruljam?
Semmire sem jó,és nagyon nehéz letenni.
Semmit sem tanítanak ott,csupa időpazarlás.
Pénzügyire ne menj,az első félévben kiesett mindenki.
Inkább azt tanuld ki amihez tényleg kedved van pl cukrászat,gyógyszerész stb...
2/10 A kérdező kommentje:
Valami olyan szakmát szeretnék, amivel nem havi 80 ezret keresek. Cukrászat nem érdekel, a gyógyszerésznek meg értenie kell a kémiához, nekem meg lövésem sincs hozzá, soha nem is foglalkoztam vele, nem is szeretem.
Engem sajnos ezek érdekelnek.
2012. máj. 23. 00:10
3/10 anonim válasza:
Én logisztikára járok a BKF Szakközépiskolába. Mondjuk nálunk felsőfokú oktatás van csak okj-s számmal van ellátva. Nem mondom, hogy könnyű de ha, figyelsz az előadásokon letudsz vizsgázni simán. A barátnőm szintén ide jár csak idegenforgalom szakra, neki is ez a véleménye... mondjuk nálunk az infot elég keményen kérik meg az idegen nyelvet. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Infót? Ajaj, az nem megy, és nem is szeretem. Mi lesz akkor így belőlem... :D Idegen nyelvvel nincs gond, az jól megy.
2012. máj. 23. 00:35
5/10 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy 360 óra szakmai gyakorlatra küldenek el az 1,2 év között és ha jól teljesítesz a gyakorlati helyen akkor 90% esélyed van, hogy ott maradhatsz teljes állásban:) A kereset meg változó logisztikánál attól függ melyik ágára mész (hajózás, fuvarozás, légi szállítmányozás) meg, hogy mekkora céghez.. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Azt leírnád kérlek, hogy pontosan mivel is fogsz foglalkozni, ha sikerül a szakmában elhelyezkedned?
2012. máj. 23. 00:39
7/10 anonim válasza:
Áruk A-pontból B-pontba való helyezése.. Akár, közúton, levegőbe, vagy vízen való szállítással. Van ahol beletartozik az áru csomagolása, összepakolás, legyártása. Vámeljárások elvégzése. Különböző okmányok lekérése. Elszámolások...
8/10 A kérdező kommentje:
Jól kereső állást lehet vele szerezni?
2012. máj. 28. 17:45
9/10 anonim válasza:
ha angolos vagy diákmunkán (gyakorlaton) is kereshetsz 800-1500 ft/óra
10/10 A kérdező kommentje:
Váó! Az nagyon jó! És ha németül tudok csak? Van középfokú nyelvvizsgám, emelt érettségim... Angolul is tanultam 2 évig, de csak második idegennyelvként az iskolában, szóval nem csak mi, a tanár sem fektetett bele túl sok energiát :) Alap dolgokat tudok csak, de persze szeretném majd folytatni az angol tanulást.
2012. jún. 7. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!