Kell fizetnem tandíjat, ha mégsem idén államvizsgázok?
Figyelt kérdés
Leadtam minden papírt, hogy most államvizsgázok viszont úgy néz ki nem sikerül az ÁV. időpontig megszerezni az összes tárgyat. De már így is csúsztam 1 évet szóval kihasználtam a plusz 2 félévet amit lehetett. De ha meg van minden tárgyam és csak egy félév/egy év múlva államvizsgáznék, ki kellene fizetnem a tandíjat?2012. máj. 20. 22:01
1/1 anonim válasza:
Ha megszerzed az abszolutóriumot ebben a félévben, akkor azzal a félév végével megszűnik a hallgatói jogviszonyod is. Ez független attól, hogy záróvizsgázol-e vagy sem.
Tehát ezután természetesen nem kell fizetned költségtérítést, hiszen nem leszel az intézmény hallgatója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!