Szerintetek megéri grafikusnak tanulni? Művészeti iskolába menni gimnázium után?
Szerintetek a mai világban érdemes ezzel foglalkozni? Meg lehet belőle élni? Mik a lehetőségek a végzés után?
Belinkelek egy képet, ezt nem én rajzoltam, de kb ilyen a rajztudásom.: [link]
Szerintetek érdemes lenne vele foglalkoznom, és ezzel menni tovább?
én ennél jobban rajzolok és az is nagyon kevés, de hobbinak jó
nem éri meg egyáltalán, nagyon nehéz a felvételi és nem a realitás a fontos (mm h mennyire élethű), ahogy azt sokan gondolják, hanem a kreativitás, ötletesség, művészi hajlam, az h mennyire van érzéked hozzá és mennyire vagy egyedi
de ha nagyon szeretnéd és nagyon hiszel benne, akkor gyakorolj sokat és jelentkezz
akkor éri meg, ha igazán jó vagy. jelentkezz színvonalas sulikba (ne olyan névtelen okj-ra, ahova bárkit felvesznek), és ha ott azt mondják, hogy van benned tehetség, akkor vágj bele!
de azt tudnod kell, hogy a fotó alapján készült színésznős portrékkal kinevetnek ott, komoly tanulmányrajzokat kell felmutatnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!