Környezettan szakhoz melyik tárgyat érdemes felvenni a biosz mellé?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 20:10
1/7 anonim válasza:
Kémia, fizika, földrajz vagy matek. Bnőm ezen a szakon van, s neki mindenféle természettudományos órája van. Bár én inkább a kémiát ajánlanám, közelebb is áll a bioszhoz, meg ahol van biosz ott van kémia is.
2/7 anonim válasza:
kémiát.
de inkább egyáltalán ne jelentkezz környezettanra, mert semmi értelme. akkor már válasz egy normális ttk-s szakot.
3/7 anonim válasza:
Ne menj környezettanra! Ne tedd! Semmiképp! Ezzel megpecsételed a későbbi életed, soha nem lesz munkád, normális fizetésed. Gyárban, Mekiben fogsz dolgozni egész életedben. Légy okos, tanulj mások hibájából! Ha nagyon ez a vonal, akkor inkább a környezetmérnök.
4/7 anonim válasza:
Sziasztok! Szeptembertől énis szegedi leszek, ha felvesznek, környezetmérnökire vagy tanra járok majd, ahová felvesznek! Kérdező, teis most leszel elsős?
6/7 anonim válasza:
Huhh megtaláltam ezt a kérdést, nem is véletlenül, mert erre kerestem rá (környezettanra).
Esetleg arra mennék át környezetmérnökiről, mert a tanban több lehetőséget látok. De ha abban sincs... akkor nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!