Igaz hogy a BME - GTK -sokat lenézik (alul link is)?
Első helyre a BME - GTK-t jelöltem, de a keretszámok miatt nem biztos, hogy felvesznek.
Eléggé sok helyen olvastam, hogy lenézik őket a BME-n.
pl.: [link] nézzétek milyen "karikatúrák" vannak...
A BME lenne az álmom, mert jó egyetem. édesapám a vegyészmérnökire járt. Nagyon jó véleménnyel volt több ismerősöm is a BME-ről (nemcsak GTK-s véleményeket hallottam) de így az emberek hozzáállását tekintve...
Szóval van ismerősöm a GTK-n, ő azt mondta, megéri ide jelentkezni. A tanárok is jók, azt mondta a tanítás is, társaság stb.
Nem GTK-sok is azt mondták jó egyetem. De ezalapján a BMEme alapján meg más oldalak, vélemények alapján nagyon lenézik a GTK-sokat!!
Te oktondi, ez a képregény arról szól, hogy a GTK-sok megszexuálnak mindenkit! :D
Különben meg egy műegyetemen gazdaságtudományi kar...hát, nem igazán odaillő, biztos nem a legokosabbak mennek oda.
Kitűnő eredménnyel végeztem mind a 4 évemet (félévek is) gimnáziumban. 4-esen és 5-ösön kivül nincs más jegyem. Nem csak egy tantárgyhoz értek: ugyanúgy tanulok matekot, nyelveket, mint magyart, bioszt, stb. Persze már nem, mert most érettségire készülök.
10. év végére megvolt a felsőfokúm angolból, német középfokúm is van.
Matek emelt érettségit csináltam, szerintem eléggé jó %-al. Ezek szerint én nem vagyok elég okos, hogy a BME-re megyek...
Ha tényleg jó vagy matekból, akkor nem jársz rosszul a BME-GTK-val, mert azt biztosan jobban megtanítják ott, mint a Corvinuson. (Már ha valami közgazdász szakra készülsz persze, de megtippelem hogy ilyesmiben gondolkodsz és nem kommunikáció-médiatudomány, vagy hasonló kamukban.)
Amúgy azt biztosan tudom, hogy egész sok olyan diák tanul ott, akik nagyon magas pontszámmal kerültek be, vagy komoly versenyeredményeik voltak gimiben, szóval nem rossz a színvonal, bár a presztízs valóban nem közelíti meg a Corvinusét.
Én VIK-es vagyok, amennyire látom a netes viccelődésnél sosem fajul tovább ez a lenézős dolog, van egy-két tanárunk aki tesz megjegyzéseket, de velük úgyse fogtok találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!