Hogyan lehetek dadus?
Figyelt kérdés
Óvodai vagy bölcsis dadus szeretnék lenni, de nem találok megfelelő sulit. 20 éves lány vagyok és munka mellett szeretnék Monorhoz közeli iskolát találni, de valami sosem stimmel. Kérem aki jártasabb az ilyesmiben segítsen! Köszi:-)2009. jún. 26. 10:47
1/3 A kérdező kommentje:
Rendelkezem érettségivel, és a választott tantárgyam a biosz volt. Nem tudom ez előny vagy hátrány.
2009. jún. 26. 10:49
2/3 anonim válasza:
Bölcsiben vagy oviban dadusnak szerintem a legjobb csecsemő-és kisgyermekgondozói felsőfokú szakképesítéssel menni. Ezt a legtöbb helyen oktatják, ha monori vagy keres rá az elte tanítóképzőjén a felsőfokú szakképesítésekre ott találni fogsz ilyen képzést.
3/3 anonim válasza:
Egy másik hasonló kérdésre írták, hogy ehhez egy OKJ is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!