Szerintetek mennyire nehéz egy 60%-os emelt biológia érettségit írni?
Én eddig 2 feladatsort csináltam és mindkettő 60 % lett. Nem tudom így hogy fogok holnap 70-75-öt produkálni. Feladatgyűjteményből sok feladatot csináltam, inkább arra fektettem a hangsúlyt. Így -bár sokat készültem - úgy hiszem, vannak akik többet tanultak, viszont kevesebb feladatot csináltak. Meglátjuk. Most még amit lehet átnézek, nálam az utolsó pillanatban tanulás nagyon sokat ér. Pl 1 nap alatt simán megtanulom az ökológiát, ami minden évben van az érettségiben.
Sok szerencsét mindannyiunknak :)
Öregem, ne már... én tegnapelőtt "tanultam meg" a biokémiát, tegnap az emberi szervezetet, ma fogom a növény-állattant és az egész ökológiát.
Rólam ráadásul mindenki azt hiszi, hogy kenem-vágom az anyagot, mert szakértő fejet vágok az órákon xD, holott lófütyit se tudok.
Igaz, hogy egész évben jártam előkészítőre, de soha nem tanultam rá, csak egyszer átolvastam előtte 2-3 órával az aktuális anyagrészt.
Állj hozzá kellő önbizalommal, hidd el, hogy flottul fog menni.
NEVER, NEVER, NEVER, NEVER, NEVER GIVE UP!
Jah, és sok szerencsét minden kedves sorstársamnak holnap, az arénában. Küzdelem életre-halálra, csak egy kerülhet ki győztesen, győzzön a legeslegjobb!
(Ne verjétek már úgy oda magatokat félelmetekben, ez csak egy kib@szott érettségi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!