CAD-CAM Informatikus, illetve CNC Programozó szakma ér valamit?
Figyelt kérdés
Szeptembertől úgynézki ilyet fogok tanulni. Van esélyem ezzel a szakmával elhelyezkedni? Nem nagyon találok róla semmi véleményt a neten.2012. máj. 13. 18:46
2/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor jól gondoltam hogy nem ér semmit. De akkor mit tanuljak? van már egy informatikus szakmám, de az sem ér sokat, így most valami olyat szeretnék tanulni, amiből később azért meg is tudok élni.
2012. máj. 13. 20:12
3/6 anonim válasza:
"A CNC-programozó szakképzés jelenleg az egyik legkeresettebb hiányszakma Magyarországon. "
ez a cikkben van leírva. te ebből azt szűrted le h nem sokat ér?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem én a hozzászólásokból szűrtem le. Mivel azok arrol tanuskodnak hogy kicsi az esély arra hogy találok vele munkahelyet.
2012. máj. 14. 02:15
5/6 A kérdező kommentje:
Vagy ha van is munkalehetőség akkor munkatapasztalqt híján nem vesznek fel. Plusz nemhinném hogy Itt a Dél-Alföldön jobb lenne a helyzet
2012. máj. 14. 02:18
6/6 anonim válasza:
A CAD-CAM informatikus nagyon jó szakma, amíg nincs gyakorlatod lehetsz vele gépkezelő majd később programozó és megfelelő tapasztalattal még tervező is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!