Szerintetek mit kellene tovább tanulnom? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Most vagyok 10.-es, bioszból, töriből, matekból, angolból és spanyolból jó vagyok, a kedvenceim a föci és a fizika. Olyan szakmát keresnék, aminek van értelem, van munkalehetőség, és a fizetés is viszonylag jó.2012. máj. 9. 18:43
1/2 anonim válasza:
Reál szakos tanárokra nagy szükség van.
Esetleg pénzügy. Ott még a nyelveket is tudnád kamatoztatni.
2/2 anonim válasza:
Olyat válassz, amit úgy érzed, tényleg szívesen csinálnál. A többi nem számít. Én 28 évesen jöttem rá, hogy amit tanultam, és 6 éven keresztül csináltam (pénzügy), nem érdekel. Azért választottam ezt annak idején, hogy jól keressek, s ez bár teljesült, boldogságot vagy megelégedést, semmit sem adott. Szerintem nem hogy 10.-ben, hanem 12.-ben sincs fogalma a legtöbb embernek, hogy valójában mit szeretne csinálni. Töltsd ki a felvi.hu - n a pályaorientációs tesztet, de még ráérsz ezzel foglalkozni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!