Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek durva az hogy...

Szerintetek durva az hogy 9-kes vagyok és félévkor az átlagom 2,8 volt? :O (:

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 23:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
sajnos.
2012. máj. 7. 23:59
 2/8 A kérdező kommentje:
hmm.... :( de most javítok valamennyit :D
2012. máj. 8. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Látom a nyelvtan sem megy.
2012. máj. 8. 00:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos az. Ugorj neki a tanulásnak, ha szorgalmas vagy, szerintem 3-4- es is lehetsz..
2012. máj. 8. 00:16
 5/8 A kérdező kommentje:

miért lennék rossz nyelvtanból ? ezt honnan szedted ? -.-

hát lehet hogy lehetnék jobb is csak utálok tanulni :( amúgy általános iskolába az átlagom 3,8 volt csak így a középsuli kicsit nehéz :(

2012. máj. 8. 00:19
 6/8 A kérdező kommentje:
és nyolcadikba volt :3,8
2012. máj. 8. 00:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én osztályomban pl. erős közepes tanulónak számítanál ezzel az átlaggal. Az én olvasatomban ez mondjuk nem egy erős közepes, inkább egy erős elégséges kategória.

Most így visszagondolva a 9.-re, szerintem nem nehéz. Nekem a fizika volt nehéz, sosem értettem, mindig csak bemagolni próbáltam, ez mondjuk le is húzta az átlagomat.

Nem riogatni akarlak, de készülj fel, könnyebb már nem igen lesz!

És nagyon fontos, hogy rendszeresen tanulj, hogy ne ess ki a tanulás ritmusából.

Én most döbbentem rá - készülve a kisérettségire - ,hogy milyen jó, hogy rendszeresen tanultam. És ez jövőre is előny lesz, amikor érettségizem.

Szóval szerintem kezdj el kicsit tanulni.:)

17/L

2012. máj. 8. 08:45
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm megfogadom ! :)
2012. máj. 8. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!