Meg szeretnék tanulni erhun játszani ( 2 húros, vonós,
kínai hangszer ), de nem tudom hol. Valaki tanultanzt, va
gy esetleg tudja, hogy hol lehet megtanulni?
Figyelt kérdés
A google nem segített. Am, nem játszom még 1 hangszeren se.
bocs, ugrál a billentyűzetem ismét. Szal' valaki tanul/tanult, vagy esetleg tudja*
2012. máj. 7. 20:34
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de én a helyedben keresnék egy helyi kínait és tőle kérdezném, hogy ismer-e olyat, aki tud ilyenen játszani. Másik az, hogy szerzel egy hangszert és valahogy nekifogsz, ismerkedsz vele, nézel róla pl videókat, hogy mások hogy játszanak rajta, ilyesmi.
2012. máj. 7. 20:36
3/10 A kérdező kommentje:
A környéken csak Japán van ^^" Abból is csak egy család. Van egy kínai ismerősöm, csak ők azért messze laknak, egy idős velem a lány... és a facebookon sincs egy kis ideje.
2012. máj. 7. 20:44
4/10 anonim válasza:
Kínai kajálda? Komolyan, szerintem egész rendesek, pláne, ha látják, hogy érdeklődsz a kultúrájuk iránt.
2012. máj. 7. 21:33
5/10 A kérdező kommentje:
öm, egy b*zi idegenhez menyjek oda: " Elnézést, meg tudna tanítani xy-ra? " xD ha ez ilyen könnyen menne, már 3 éve tanulnék Japánul. :/ Úgy látszik, nekem semmi sem jó már. o.o Mindenre tudok valami kifogást. ^^" Sajnálom..., tényleg nem vagyok egy könnyű eset....
2012. máj. 7. 22:00
6/10 anonim válasza:
Én csak azért gondoltam, hogy, ha komolyan akarsz valamit, akkor be kell vállalni az esetlegesen kínos helyzeteket is, hátha. Egy próbát megér szerintem, amúgy, ahogy érzed, de nem nagyon tombolnak az ötletek az oldalon.
2012. máj. 8. 21:01
7/10 anonim válasza:
Ja és nem azt mondtam, hogy azt mondd: "Elnézést meg tudna tanítani..."
Hanem mondjuk anyuddal besétálsz szépen egy ilyen kínaiak által üzemeltetett bármibe, pl bolt, kajálda, akármi, és egy szimpatikus és lehetőleg magyarul már jól tudó tagnak elkezded ecsetelni, hogy te tök odavagy a kínai kultúráért, és zenéért. Dicséred ezerrel. Aztán megkérded, hogy NEM-E ISMER VALAKIT( ez alatt például egy másik kínait értek), aki ért ahhoz a hangszerhez és tanítana is esetleg. Persze fizetnél is a zeneórákért, azt is megemlítheted. Olyanhoz ne menj oda aki csak annyit tud magyarul, hogy:" koci, koci, szok olcó", mert azzal lóf@aszra se mész. Figyelj, én a helyedben ezt tenném, amúgy rajtad múlik.
2012. máj. 8. 21:15
8/10 A kérdező kommentje:
köszi. ^^
2012. máj. 9. 13:32
9/10 anonim válasza:
Sikerült már tanárt találnod? Én is szeretném megpróbálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!