Mennyit lehet? Tehát egyszerre hány okj-s tanfolyamot lehet csinálni?
Figyelt kérdés
A tervem az,hogy hármat végeznék egyszerre, egy mérlegképes könyvelőit, egy vállalkozási ügyintézőit meg egy adótanácsadóit. jameg még a másik kérdésem az lenne,hogy jó angol és jó német nyelv tudással ezekkel ellehet helyezkedni?2012. máj. 5. 20:47
1/1 anonim válasza:
Amennyi elbírsz. Ha még nincs OKJ-d, akkor az első ingyenes. Aztán meg amit tudsz vállalni. De szerintem ne vállald túl magad, a lényeg, hogy ha elkezded, tanuld meg rendesen. Három, az én véleményem szerint sok lenne! Én most egyre járok, felsőfokú képzés, de tuti nem tudnék még egyet elképzelni ez mellett XD van időd, meg ha nem 2-3 éves képzés, akkor egyenként csináld.
A nyelvtudás meg már lassan minden ilyen területen elvárás. Főleg egy ügyintézőnél. Ha meg cégnél akarsz elhelyezkedni, ott főleg elvárás. Legtöbbször vannak külföldi tulajdonosok, befektetők, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!