SOS! Emailbe kaptam értesítést, hogy kizartak a felvételiből, mert nem fizettem be a díjat. Valakinek hasonló szitu?
az a szabály, hogy jelentkezési határidőig be kell fizetni a pénzt is:S De remélem, megoldódik a problémád.
Ha ez megnyugtat, osztálytársamat a hülye iskolatitkár miatt benevezték emelt matekra. De nála is mefgoldódott a dolog, pedig egy hete derült ki.
De hogy felejtetted el ennyire a jelentkezési díjat?:O
Küldj egy levelet az [link] -ra...
Elnézést kérsz, azzal, hogy azonnal utalod a pénzt amint csak lehetséges+hivatkozol arra, hogy a felvételed még nem eldöntött.
Ha jó fejek elfogadják.
Én 2009-ben nem tudtam befizetni, emlékeztettek, nem fizettem (akkor sem tudtam), végül a felvételi végigzajlott, az adott intézmény felvett. (Más lkérdés, hogy a végén nem kezdtem bele - ELTE jog. Sajnos a munkahelyem pont akkor szűnt meg, és napról-napra bizonytalan volt az anyagi helyzetem... :(
Idén egyértelműen szigorítottak (sztm. az előző évek tapasztalatai alapján nem ismernek könyörületet - ha csak nem könyörögsz tényleg).
Ha nem engednek, akkor nem tudsz mit csinálni, v. jövőre meggondolod, és időben észbe kapsz...
...vagy még pótfelvételin megpróbálod - költségtérítésesen, és csak bizonyos helyekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!