Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan van az érettséginél a...

Hogyan van az érettséginél a szóbeli rész, a tételkihúzás után?

Figyelt kérdés
Mennyi a felkészülési idő külön-külön 30 perc mindegyikre, vagy az összeset kihúzod és úgy van rá 30 perced.
2009. jún. 21. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem nálunk úgy volt, hogy kiúztam az elsőt, leültem és volt valamennyi időm felkészülni. De szerintem nem volt az fél óra. Elmondtam, amit tudok és mentem a következőhöz. De ez már 7 éve volt, én meg tyúkeszű vagyok :)
2009. jún. 21. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kihúzod a tételt, bediktálod a számát és címét, aztán leülsz és kidolgozod. Van 30 perced mindegyik tantárgyra. Kidolgoztad, kiülsz, elmondod. Utána kihúzod a következőt, annak is bediktálod a számát, címét, megint leülsz és kidolgozod, megint van 30 perced. És így megy, amíg el nem fogynak a tantárgyaid. DE nyelvekből nincs felkészülési idő. Ott kihúzod, bediktálod a számát és címét, és már mondod is.

Kéz- és lábtörést a szóbelihez!

2009. jún. 21. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

nalunk nincs 30 perc, de valoszinuleg azert mert en nem magyarorszagon lakom. nalunk kihuzzuk 10-15 jobb esetben 20 perc es mar mehetsz is...:(

sok sikert

2009. jún. 21. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kihúzod bediktálod a számot, leülsz kidolgozod 30 perc felkészülési idő van mindegyik felelet előtt kivéve a nyelveknél

nálunk mindig több az a 30 perc ha nem az első vagy

amennyiben a 30 perc felkészülési időt nem adják meg panasszal lehet élni

2009. jún. 21. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!