Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lányomat másik iskolába...

Lányomat másik iskolába vinném, elmúlt 15 éves, mit tudtok javasolni?

Figyelt kérdés
Lányom rossz tanulmánya (most is bukik, 7.-es) és magatartása miatt másik iskolába vinném, mert ebben a suliban, ahova most jár szinte lehetetlen számára a tanulás. Sajnos az iskola hozzáállása elég trehány. Mit javasoltok, milyen sulit keressek neki, merre felé kezdjem a keresgélést? Amúgy a XVII. kerületben lakunk. Köszönöm.

2012. ápr. 20. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

elég szomorú, hogy 15-16 évesen még csak 7.-es, ha annyira szentfazék lenne, akkor türtőztetné magát és figyelne az órán, mellesleg szerintem nem az iskola hibás amiatt, hogy valaki kétszer megbukik egymás után

és ami a legfontosabb, nem a tanár dolga fegyelmezni a gyereket, hanem a szülőnek, szóval már itt kezdődnek a gondok, és igen diák vagyok, szóval benne vagyok a dolgokban

de nem azért írtam, hogy kioktassalak, van egy iskola zöldkakas lícium vagy valami hasonló a neve, kifejezetten ilyen problémás gyerekekre lett kifejlesztve, két ismerősöm is odajár, állítólag nagyon jó, azt viszont nem tudom, hogy általános iskolás gyereket fogadnak-e, de szerintem érdemes őket felhívni, illetve tudnak segíteni is

2012. ápr. 21. 22:04
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

hirtelen ez jutott az eszembe:

[link]

2012. ápr. 23. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!