Ki érettségizik kedden?

Figyelt kérdés

Én akkor fogok,és nagyon ideges vagyok miatta.

Töriből már jó pár tételt átvettem,irodalomból tanultam évközbe,ahogy nyelvtanból is (de még most nem olvastam át őket.(nagyon parázok emiatt.A másik hogy ott van a művtöri amit csak év végén kaptam meg (a tételsort) és abból is még jó pár hiányzik.4 éven keresztül végig 5-ös voltam művtöriből.

Nagyon ciki lenne leégni a tanárok elött,nagyon félek.(Végig jó tanuló voltam 4,3-es átlag)

Tudom hogy már elöbb neki kellett volna állnom.De tudjátok milyen amikor "szünet" van

nem?

Szerintetek elég lenne ha mindent átolvasnák?

Jár még valaki hasonló cipőben?kérlek segítsetek ,nem akarok csalódást okozni senkinek,magamnak sem.

2009. jún. 20. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is kedden érettségizem, de már ma elmennék inkább. Én nem félek tőle, biztos vagyok a tudásomba és a jegyeimet nem fogja befolyásolni, a felvételmibe már nem számít bele
2009. jún. 20. 18:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Te már átvetted az összes tételt?
2009. jún. 20. 19:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Hogy hogy nem számít bele a felvételidbe?
2009. jún. 20. 19:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok bővebben, van valami jó tanácsotok?
2009. jún. 20. 19:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
én is kedden megyek 8-ra.. izgulok:S
2009. jún. 20. 20:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

én is kedden megyek 8ra.. remélem ezt már nem változtathatják meg..:S h áttesznek hétfőre mert akkor az nagyon gáz lenne...

Én pénteken kezdtem tanulni.. még van mára meg holnapra 50 tételem.. ugy vagyok vele hogy egész nap tanulok, amennyi belefér, ezt a 2 napot még végigszenvedem és utána véége..

és nálam is megvolt ez a nagy "szünet" érzés:) sajnos halogattam..

Nekem is kb 4,3-4,5-ös átlagom volt mindig, tehát valszeg érettségin is véglegesen 4 és 5öseim lesznek, nem törekszem kitűnőre, és mivel okjre megyek ezért nem számit a pont:)

2009. jún. 21. 07:06
 7/13 A kérdező kommentje:

Millen OKJ-re mész?

Szerinted elég az átolvasás?

2009. jún. 21. 10:06
 8/13 anonim ***** válasza:
ti honnan tudjátok , hogy mikor mentek?? nektek megmondták??
2009. jún. 21. 14:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen kaptunk egy papírt,amin minden időpont rajta volt az érettségivel kapcsolatban.Pl hogy minden szóbeli 23-án lesz.
2009. jún. 21. 17:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

1. voltam:)

Azért, mert nekem matek/infó a felvételi tárgyam, infoból tavaly előrehozottaztam (és föciből), matekból pedig nincs szóbeli:D (középszinten)

A tételeket most dolgoztam ki az elmúlt héten, még holnap 3x átolvasom és tuti tudni fogom:)

Amit tudok mondani, hogy ne stresszelj, évszámok tanulásával ne cseszd el az időt, mert ott lesz az atlasz, annak a hátuljából szinte mindent meg tudsz nézni:)

És igyál meg előtte 1-2 energia italt (lehetőleg Burn-t, mert nekem az használ igazán, az egyiket reggel, miután felkeltél, a másikat 5-6 perccel azelőtt, mikor bemész), csokit vigyél magaddal, és folyamatosan beszélj, nem fonots, hogy szorosan a témához kapcsolódjon, de azért ne legyen elrugaszkodott:) Látod, én is bele tudtam szőni a monologomba az energiaital ivási szokásaimat:)

Még 1 tipp:

Vázlatot mindig írj és olvasd is fel, ezzel is megy az idő. Magyarnál lehet választani, hogy melyik tétellel kezdesz, célszerű az irodalommal, de természetesen tőled függ, hogy melyiket választod, válaszd azt, amit jobban értesz. És a magyar feleleted kezd ezzel: A magyar nyelv és irodalom szóbali feleletemet az irodalom tantárggyal szeretném kezdeni, melyet a következőképpen építettem fel:

itt jön a vázlatod

(ezzel máris elbeszéltél 5 percet:) és még jó benyomást is teszel, és ha ez a feleleted jól sikerül, lehet, hogy nyelvtanból elég a vázlatod felolvasnod)

2009. jún. 22. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!