Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti milyen gyakran és milyen...

Ti milyen gyakran és milyen durván puskáztok suliban?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 14:45
1 2
 1/11 anonim válasza:
Háát elég gyakran, de amúgy semmi érdekes, csak óra előtt gyorsan összeírom egy kis papírra, azt beteszem a tolltartómba a tolltartót meg a padba és kész. xD Észrevenni meg nemszokták.
2012. ápr. 18. 14:58
 2/11 anonim ***** válasza:

én fogok egy lapot. Ráírom az egész tananyagot, berakom a felmérő alá és kész. Ha még kell valami akkor kinyitom a füzetem.

14/L

2012. ápr. 18. 15:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Én sosem puskáztam a suliban, meg az egyetemen, mégis végigcsináltam. Végül 5-ösre diplomáztam...

Jobban jársz, ha megtanulod. Vagy csak tudod, mert akkor tanulni sem kell.

2012. ápr. 18. 15:02
 4/11 A kérdező kommentje:

Igazából azért írtam ki ezt a kérdést, mert rossz a lelkiismeretem, én ugyanis elég gyakran szoktam. Vagy a padra írok valamit (ha kevés, pl képletek) vagy a tolltartómba cetli, vagy én is alkalmaztam már azt a dolgozat alatti dolgot. Sőt, olyat is csináltunk már az osztálytársaimmal, hogy tudtuk, hogy a tanár úgy fog íratni, hogy "lapot elő, írj le mindent amit tudsz a..." és otthon előre leírtuk, és azt adtuk be. :DD

És még sosem buktam le. Csak a lelkiismeretem gázos nagyon utána, de egyszerűen folytatom, még akkor is írok puskát gyakran, mikor megtanultam, és nélküle is tudnám. Függő vagyok.

2012. ápr. 18. 15:12
 5/11 anonim válasza:
De amúgy a puskázás szerintem hasznos, mert amikor leírod, már akkor alapból tanulsz :D első voltam
2012. ápr. 18. 16:07
 6/11 anonim ***** válasza:

én csak kémiából szoktam

amit nem értesz, azt nem lehet megtanulni

2012. ápr. 18. 17:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezzel egyet értek :D
2012. ápr. 19. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Én csak olyanokból puskázok, amik felesleges tárgyak. Ápolónak tanulok, úgyhogy ilyenekből mint pl. filozófia (amihez őszintén nincs sok közünk...), az egész vizsgát végigpuskáztam. Azért anatómiát, élettant stb. megtanulom, mert az kell.
2012. ápr. 19. 17:35
 9/11 anonim ***** válasza:

ritkán, főleg 9.-ben puskáztam. mostanában inkább a padtársamtól kérdezek. akkor van gáz ha a kérdés után rámnéz és elkezd mosolyogni, tudjuk hogy egyikünk se tudja XD

amúgy meg, nem értek egyet azzal hogy amit nem értesz azt megtanulni sem lehet. általában alapból nem értesz semmit, aztán elkezded tanulni és szép lassan megérted.

2012. ápr. 30. 23:19
 10/11 anonim válasza:
én rendszeresen szoktam, de (tapasztalatból mondom) ez hosszabb távon depresszióhoz, és vese-elégtelenséghez vezethet.
2012. jún. 25. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!