Ti milyen gyakran és milyen durván puskáztok suliban?
én fogok egy lapot. Ráírom az egész tananyagot, berakom a felmérő alá és kész. Ha még kell valami akkor kinyitom a füzetem.
14/L
Én sosem puskáztam a suliban, meg az egyetemen, mégis végigcsináltam. Végül 5-ösre diplomáztam...
Jobban jársz, ha megtanulod. Vagy csak tudod, mert akkor tanulni sem kell.
Igazából azért írtam ki ezt a kérdést, mert rossz a lelkiismeretem, én ugyanis elég gyakran szoktam. Vagy a padra írok valamit (ha kevés, pl képletek) vagy a tolltartómba cetli, vagy én is alkalmaztam már azt a dolgozat alatti dolgot. Sőt, olyat is csináltunk már az osztálytársaimmal, hogy tudtuk, hogy a tanár úgy fog íratni, hogy "lapot elő, írj le mindent amit tudsz a..." és otthon előre leírtuk, és azt adtuk be. :DD
És még sosem buktam le. Csak a lelkiismeretem gázos nagyon utána, de egyszerűen folytatom, még akkor is írok puskát gyakran, mikor megtanultam, és nélküle is tudnám. Függő vagyok.
én csak kémiából szoktam
amit nem értesz, azt nem lehet megtanulni
ritkán, főleg 9.-ben puskáztam. mostanában inkább a padtársamtól kérdezek. akkor van gáz ha a kérdés után rámnéz és elkezd mosolyogni, tudjuk hogy egyikünk se tudja XD
amúgy meg, nem értek egyet azzal hogy amit nem értesz azt megtanulni sem lehet. általában alapból nem értesz semmit, aztán elkezded tanulni és szép lassan megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!