Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosira köbö milyen átlag...

Orvosira köbö milyen átlag kell? 4,6-tól már van esély a bejutásra?

Figyelt kérdés
Orvosira szeretnék jelentkezni, de nem tudom mi az az év végi átlaghatár ami köbö lehetővé teszi a bejutást. Pl. 4,5-4,6 elég? Gyerekorvos/főorvos szeretnék lenni klinkákon vagy egyszerű kórházakban. Valaki segítsen légyszi! Mi kell hozzá hogy bejussak?

2012. ápr. 17. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:

köbö olyan magyar szó nincs.....

4,6 akkor elég ha csinálsz két 90-97 %-os emelt érettségit. Én még hajtanék a helyedben.

2012. ápr. 17. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát attól függ mi miatt 4,6..ha az érettségizős tantárgyak mind 5ös, de mondjuk tesiből vagy 2es akkor az senkit nem érdekel..:) Ha meg az érettségi tantárgyakból nem vagy valami jó, akkor ott a duplázás, ahol nem nézik a jegyeid, csak az érettségid számít bioszból kémiából esetleg fizikából ha azt választod, de akkor azt tényleg nagyon kell tudnod és nem sokat hibázhatsz. Kicsit kockázatos.
2012. ápr. 17. 14:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi.És a matekot is annyira szigorúan veszik ha a biosz kémiám jóó? Csak mert abból elég gyenge vagyok. 3/4 :((
2012. ápr. 17. 23:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért matekot sem árt tudni egy dokinak vannak dolgok amiket nagyon pontosan kell százalákosan kiszámolnias. Pl azt is kell tudni,ohgy egí 10%-os oldatból miylen cspszámmal adjon infuziót.
2012. ápr. 18. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
orvosira tudtommal kell a biológia és kémia vagy fizika. tehát ezekből kell nagyon jó érettségit irj.
2012. ápr. 30. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!