Kereskedelmi kozepiskolaba jartam.Most voltam 3. osztalyos de ott hagytam.Egeszsegugyi es tobbfele problema vegett. Erdemes meg tovabb mennem?
nem csakhogy érdemes, hanem, ahogy te is érzed muszály.
ne aggódj, ha mér vagy 18 éves, akkor nem fognak 15 évesek közé berakni. Ugyanis nem tehetik. Te már nem vagy tanköteles, úgyhogy a te oktatásodról felnőttoktatás keretében lehet gondoskodni.
Ebben tessék gondolkodni és nem szimpla középiskolában.
Én jóformán a 9.-et sem fejeztem be,de szeptemberben leszek 12.-es.
Esti gimnazista vagyok immáron második éve.(19/f) :)
Ha van a közelben felnőtt középiskola (akár levelező) érdemes beiratkozni.Ha felvesznek 12.-be,akkor osztályozó vizsgát kell tenned. Javaslom a 11.osztályt újra,mert csak egy évet veszítesz,de nem kell hajtani,és túlerőltetni magad,lesz időd bepótolni. (11.be már nem biztos,hogy osztályozó kell,de ha mégis,ne félj a tanárok (legalább is nekünk angyali tanárok jutottak) segítenek,és azt hiszem van 2 hónapod felkészülni.
Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!