Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mely konyvekbol tanitanak...

Mely konyvekbol tanitanak elelmiszermernok szakon? Honnan tudom elore beszerezni?

Figyelt kérdés
minel reszletesebben lecci: teljes konyvcim,szerzo stb

2012. ápr. 15. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemen? Melyik tárgyat? Nem mindegy...
2012. ápr. 22. 19:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Corvinus

es az osszes targy.

2012. ápr. 23. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát most megnéztem neked, 81 tárgyunk van összesen a 7 félév alatt. Ne haragudj,de nem fogok neked 81 könyvet leírni. Egyébként sok tárgyból nem is kell könyv (nekem eddig három kellett, az is csak laborra). Viszont innen [link] le tudod tölteni a mintatervet, ha ezekre a tárgyakra rákeresel, akkor valószínűleg kiadja a tantárgyi adatlapokat, ahol le vannak írva az ajánlott könyvek. Bár szerintem tényleg tök fölösleges. Meg van a K épület bejáratánál egy könyvesbolt, ott meg is tudod venni őket, ha ennyi fölösleges pénzed van.
2012. ápr. 24. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!