A számítástechnikai és gépész mérnöki diplomáról mit tudtok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Hamarosan pályaválasztás és én szeretnék szakközépen számítástechnikai szakra menni,aztán pedig egy gépészmérnöki diplomát letenni.Lehet ezt így és lehet kombinálni a 2 szakmát?Pl,hogy számítástechnikai részlegen gépészmérnök vagy valami ilyesmi.Ja és szerintetek van jövője egy gépészmérnöknek??2012. ápr. 9. 20:08
1/5 anonim válasza:
Az egyik legkeresettebb diplomás szakember a gépészmérnök. Belőlük sosincs elég, szóval igen, van jövője. Ha ügyes vagy és megfelelő egyetemet választasz, akkor tudok kombinálni a két érdeklődési körödet.
2/5 anonim válasza:
"számítástechnikai részlegen gépészmérnök" Ez inkább mérnökinformatikus.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez a számmtek részlegen gépészmérnök csak azért írtam,hogy tudjátok mire gondolok...hogy tudom e kominálni a 2 szakmát...
2012. ápr. 10. 09:55
4/5 anonim válasza:
Ha gépészmérnöknek mész ott is fogsz találkozni informatikával ha olyan szakirányt választasz, pl CAD/CAM, CNC gépek, de ez teljesen más mint amit a szakközépiskolában tanítanak. Én is informatikai szakközépbe jártam, de az ott tanultak 99%-át valószínűleg nem fogom használni a későbbiek során. Arra jó, hogy kialakít egy műszaki szemléletet. Ha tényleg gépészmérnök szeretnél lenni és van a közelben, akkor szerintem inkább egy gépészeti szakközepet válassz, úgy nagyobb előnyöd lesz az egyetemen.
5/5 A kérdező kommentje:
És egy számítástechnikai főiskola/egyetem sokba kerül?Vagy van belőle ingyenes fősuli is?És ott meg lehet tanulni az informatikát programozói szinten?
2012. ápr. 11. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!