Szerintetek hülyeség nyelvi előkészítő osztályba menni? (Gimnázium, angol tagozat)
Figyelt kérdés
Ér egyáltalán valamit?2012. ápr. 8. 19:42
1/5 anonim válasza:
szerintem jó ötlet...lehet, hogy hamarabb meglesz a nyelvvizsgád:) mondjuk ez heti plusz 1 órát jelent csak, nem?
2/5 anonim válasza:
Attól függ hova. Én most fogok érettségizni 5 éves nyelvi előkészítős osztályban, vegyesek a tapasztalatok. Az iskolában úgymond a legrosszabb osztálynak tartják az "N"-seket (nyelvi előkészítő), talán kevésbé tudják a nyelvet mint a többi osztály, hiába volt első évben 15 óránk. Akkor érdemes elgondolkodni rajta, ha az előtt még nem tanultál angolt. A színvonal meg iskolánként változik, a legtöbb magyar gimnázium amúgy sem jó semmire, ha nem elit intézménybe akarsz menni akkor csak feleslegesen eltöltött 1 év a nyelvi előkészítő.
3/5 anonim válasza:
Ha még nem tanultad azt a nyelvet amit emelt óraszámban tanulnál, akkor megéri, amúgy nem.
4/5 anonim válasza:
SEMMI FÉLE KÉPPEN NEM ÉRI MEG EZT TA NUL NI , A NYEKNEK NINCS ÉRTELME
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire aktuális még, de... én is nyekes vagyok, viszont nálunk általában jó tapasztalatok vannak. Igaz, hogy egy évvel később érettségizünk és ballagunk (vagyis fordítva :D), de viszonylag sok embernek volt már az első év végén középfokú vizsgája a célnyelvből. Valamint versenyen is jól szerepeltek néhányan :)
Személyes tapasztalat pedig: imádtam a nyekes évet! :) Igaz, lehet azért, mert az angolt is imádom :D De mégis úgy érzem, sokat fejlődtem az év alatt.
Szóval, ha fontos a nyelv, akkor megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!