Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debreceni Egyetemen tényleg...

Kisszilva95 kérdése:

Debreceni Egyetemen tényleg meg akarják szüntetni a Természetvédelmi mérnöki szakot?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, tervezgetik, hogy pár éven belül eltörlik a szakot, vagy legalábbis szüneteltetni fogják. Minden elképzelésem e szak iránt irányult, de nem tudom most mennyire fontolgatják ezt a dolgot. Esetleg hasonló szak Debrecenben, természetvédelem, ha netán nem tudnék ide jelentkezni?

2012. márc. 28. 20:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok illetékes az ügyben, de remélem megteszik. Úgy tudom semmit nem ér, akárcsak a Földrajz, Környezettan stb. szakok. Szerencsétlen fiatalok akiket kicsit is érdekel a környezetük bejelölik, tanulnak, elvégzik, majd a hatalmas pofára esést követően a Mekiben és hasonló színvonalas helyeken kötnek ki 70 ezerért. Felejtsd el ezt a vonalat, esetleg a környezetmérnöki, ha van jó ismerősöd.

2 felsőfokú nyelvvizsgával többre mész, ha tudod is a nyelvet. Olcsóbban is kijössz, még tanfolyammal együtt is.

2012. márc. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!