Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek érdeke lesz a...

Szerintetek érdeke lesz a kormánynak, hogy 2012-ben könnyebb legyen az érettségi?

Figyelt kérdés

Mivel kevesebben jelentkeztek felsőoktatásba, mint tavaly és az MSZP szerint még szeptemberben derül majd ki, hogy hányan kezdik meg tanulmányaikat. Soknak akkor derül ki, hogy csak költségtérítésesre vették fel és nem tudja azt vállalni.

Hoffmann Rózsa sem akarhat szarban maradni, hiszen azt hangoztatja, hogy akinek meg van a 240 pontja bekerül a felsőoktatásba.

2012. márc. 28. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kellemes álmodozást!
2012. márc. 28. 12:32
 2/4 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nem értem az összefüggést. Ezektől miért lenne könnyebb az érettségi? 240 pontot igazán nem nehéz összehozni, aki ezekkel az érettségi feladatokkal nem tud, az ne is akarjon felsőoktatásban részt venni.
2012. márc. 28. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
figyi tavaly a matek + fizika se volt kutya nekem legalabbis. a magyar szanalmasan konnyu volt ..barcsak forditva lenne iden!! na mentem tanulni.
2012. márc. 28. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól miért lenne könnyebb az érettségi? Ha könnyebb lesz, azzal csak azt érik el, hogy nőni fognak a ponthatárok. De bejutni pontosan ugyanolyan nehéz vagy ugyanolyan könnyű lesz. Ez csak kicseszés lenne azokkal, akik újrafelvételiznek, mert ők nehéz érettségit írtak szar pontokkal, az ideiek meg könnyűt írnak jó pontokkal. Úgyhogy jól alá tennének azoknak, akik korábban érettségiztek, de most jelentkeznek. Neked viszont ez semmin nem változtatna, mivel az újrafelvételizők csak a töredékét teszik ki az összes jelentkezőnek.
2012. ápr. 23. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!