Hogyan tudnék érettségit szerezni?
Figyelt kérdés
Helló!Én egy Miskolci 19 éves diák fú vagyok! Szeretnék érdeklődni hogy levelezői érettségit hogy és mikor tudnám elkezdeni és persze milyen anyagi áron! Sajnos egy olyan szakmára kerültem ahol villanyszerelést tanulok de egyáltalán nem konyítok hozzá és sajnos nem is érdekel! Kétszer megbuktam édes anyám mindenképpen azt akarja hogy elvégezzem ezt a szakmát de nem is tudom és sajnos nem is akarom!Ha ott hagyom az iskolát a családom nem segít tovább az anyagiakkal! És úgy döntöttem hogy a saját lábamra állok és azt kezdem el csinálni amit szeretnék. De sajnos ez érettségi nélkül nem tudom elkezdeni az autó szerelő szakmát!!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:Tamás
2012. márc. 27. 20:47
1/2 anonim 

válasza:

A mostaniról már lemaradtál, az őszi érettségi időszakban tudod megcsinálni legközelebb. Be kell menni egy bármilyen középiskolába és megkérdezni,mi a teendő, elméletileg minden tárgyból 2 próbálkozás ingyenes. A nyáron meg lesz időd gyakorolni, nézd meg, hogy hogyan mennek a régebbiek, mert ezeket a piti dolgokat mindenki kitölti egy pillanat alatt. Meg van minden tárgyból összefoglaló érettségi könyv, amit használtan megveszel és abból meg lehet tanulni mindent, a szóbeli érettségikhez meg az iskolában, ahol vizsgázni fogsz, adnak infókat, ha mázlid van, vagy elég leleményes vagy, akkor segítenek is a tanárok abban, hogy mit várnak el. De szóbeli tételek is vannak kidolgozva mindenhol a boltokban meg a neten, nem nagy művészet az egész, pláne ha nem 95% a célod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!! :)
2012. márc. 30. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!