Iger kérdése:
Milyen az Erzsébetvárosi iskola szini tagozata? Drámások közül melyik jobb: Weöres, Nemes, Erzsébetvárosi?
Figyelt kérdés
A Vörösmartyt szeretnénk elsőnek, de nem tudjuk mi legyen a második. A többibe sikerült felvételi, tehát amit másodiknak írunk, oda biztosan bejut.2012. márc. 18. 12:22
1/3 anonim válasza:
Én Weöreses vagyok, sok drámást ismerek. Sokan leadják, mert sokszor 6-7ig bent vannak, de élvezik. A drámatanárok jófejek, fiatalosak, ez az egész tanári karra jellemző, a diákok közt is jó a viszony, viszont rengeteg a lány. (Az én osztályomba 21 lányra 9 fiú jut, ez kb. Weöres átlag)
3/3 anonim válasza:
Az Erzsébtevárosi szerintem a legjobb! Én ott most vagyok végzős és öröm oda bejárni, én nagyon szeretem. Jó a közösség, és a tanárok is jók. Nagyon jó a szakmai tanítás! Szerintem a lehető legjobb drámai suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!