Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen foglalkozást válasszak...

Milyen foglalkozást válasszak ha állatokkal szeretnék foglalkozni?

Figyelt kérdés
Az állatorvosi lenne kézenfekvő, de valami könnyebbre gondoltam, mert ezt nem tudnám elvégezni. Most első éves egyetemista vagyok, de lehet, hogy nem fogom folytatni a tanulmányaimat, ezért új képzést keresek. Kiskorom óra odavagyok az állatokért, talán egész életemben szeretnék velük foglalkozni. Mit ajánlotok?
2012. márc. 16. 11:47
 1/9 anonim válasza:
Lia te vagy az?
2012. márc. 16. 12:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem Lia a nevem :D
2012. márc. 16. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Állatorvos, állattenyésztő mérnök, biológus...

Egyébként nagy butaság az alapján választani, hogy valami könnyű-e. A könnyű szakokkal lehet általában segget törölni a végén...

2012. márc. 16. 12:18
 4/9 A kérdező kommentje:
De felesleges bekerülni is, ha nem tudom elvégezni... Amúgy írtam, hogy állatorvos kilőve. Nemcsak azért mert nehéz, hanem mert nincs hozzá se emelt biológia érettségim, se kémia. És kicsit necces lenne elölről kezdeni a kémia tanulását most.
2012. márc. 16. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézd, ha a könnyű utat választod, az olyan is lesz. Ha el akarunk érni valamit az életben, azért meg kell dolgozni..
2012. márc. 16. 13:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Tehát te azt gondolod, hogy mindenki el tudja végezni az állatorvosit csak akarni kell? Hát tájékoztatlak, hogy ez nem így működik. Miért zavar az téged, hogy én nem oda akarok menni? Fogd fel, és próbálj nem adni "okos" tanácsokat.
2012. márc. 16. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor már csak az állatgondozó maradt.
2012. márc. 16. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont ugyanebben a helyzetben vagyok..Hogy döntöttél?Mit fogsz csinálni?
2012. jún. 19. 15:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Maradok egyetemen, ahol vagyok :)
2012. jún. 19. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!