Gólyatábor pro és kontrákat várok?
Megéri gólyatáborba menni? A haverokkal merült föl a téma, és komolyan elgondolkoztam, megéri-e ha ilyen vagyok:
- 1 kezemen meg tudom számolni hányszor rókáztam életemben piától
- szeretek bulizni & inni & spicces lenni, de mértéket is tartani. 1 parti számomra nem akkor jó, ha rókázok.
- sajnos még szűz vagyok:// ez lehet ciki...
- még sosem voltam fesztiválon (sem volt, sem sziget, semmilyen fesztiválon) és haverok azt mondták ez hasonló lesz. ez baj?
- utálok sátrazni...
Ami igazán zavar, az az hogy szűz vagyok...
Meg ilyenkor mindig sátraznak? Mert azt rühellem.
18/l
A gólyatábor nem arról szól, hogy kefélj ész nélkül és üvöltve okádj egy hétig.
Lehet bulizni enyhén berúgva is, vegyél részt a feladatokban, ismerkedj, barátkozz, érezd jól magad. Ha valaki meg csak a szex miatt közeledik, mondod neki, hogy bocs apuka, próbálkozz a 2 vodkáért szopok lányoknál. Ennyi.
Amúgy marha nagy buli, itt ismered meg a szaktársaid nagy részét, klassz élményeket lehet szerezni, új haverokra is szert tehetsz. Ne hagyd ki szerintem.
Nem kell mindent megcsinálnod, csak, amihez kedved van. Inni is csak annyit kell, amennyit akarsz. A feladatokban vegyél részt, érezd jól magad a haverokkal, és máris jobb helyzetben vagy, mint sokan, akik 0 ismerőssel mennek gt-be. De, hát a gt arra való, hogy ismerkedj ;)
Honnan vetted, hogy sátrazás van? Többnyire koleszban, vagy ifjúsági szállón helyeznek el, sátrazás max akkor, ha valami kempingbe mentek, vagy tudom is én... de elég ritka.
Én amikor előszőr vettek fel elmentem, volt sok ivás, baszás, de főleg azok jöttek el akik csak bulizni akarnak az egyetemen. Ezt a sulit félév után ott is hagytam.
Utána másik intézménybe mentem, de ott nem mentem el. Első héten ugyis megismertem egy csomó embert, nem kerültem hátrányba, hogy nem mentem.
Az nem ciki, hogy szűz vagy.
Ha nem vagy erős jellem, és úszol az árral ne menj.
Ha nincs önkontrollod ne menj.
(SZTE TTIK-s vagyok)
Szerintem menj el gólyatáborba, mert életem egyik legjobb hete volt, nagyon sok embert megismertem ott, sok közös élményünk volt, amirúl akármikor tudunk beszélni ... Inni nem muszáj, itatni nem fog senki. Én spec. nem is rúgtam be ott istenigazából, mert drága volt a pia, meg alapból annyira jó volt a hangulat, hogy kár lett volna elrontanom az alkhollal. Voltak csapatfeladatok, egyik sem volt olyan durva, pl. nem kellett vetkőzni meg ilyenek. Vagy ha kellene, akkor se kötelező megcsinálni, nem is néznek le, ha nem csinálod emg. Dugni sem kell senkivel. Gondolom akikkel beszélgették fiúk voltak. Ők azt hiszik, hogy elmennek gólytáborba és ott minden csaj rájuk ugrik és egész nap csak dugnak. A fenét. Ha rondák, akkor ott is azok lesznek, ezen nem változik semmi, aki meg kapható rá, azt itt is ugyanúgy csinálni fogja, de senki sem fog neked könyörögni, hogy légyszi szexeljünk már.
Vannak olyan gólyatáborok, ahol sátrazás van (nálunk pl. ilyen volt, szerintem ez sokkal jobb, egyedül lehetsz egy sátorban stb stb), de van ahol van foglalva szállás.
Kommersz konyakra fél gerezd hagyma +1 deci tej éés hátrabukfenc
ikszdé
Ezt se csináltam volna meg... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!