Ma már felesleges pszichológusnak tanulni?
Figyelt kérdés
Már általános iskolás korom óta egyszerűen csak ez érdekel, és mindenki már azóta mondogatja, hogy azt kellene csinálnom, de annyian vannak így ezzel.2012. márc. 10. 09:14
1/11 anonim válasza:
A helyzet az, hogy a végzettek 80%-a elmegy HR tanácsadónak, reklámcégekhez tanácsaadónak.20 % marad és sajnos azok sem a legjobbak...
2/11 anonim válasza:
Dehogy felesleges.
Aki az embereket "tudja" az mindent tud.
3/11 anonim válasza:
Szerintem semmi sem lehet felesleges,ami fontos neked,és amire évek óra vágysz.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. márc. 10. 14:00
5/11 anonim válasza:
De nyelvtudás mindeképpen kell hozzá, méghozzá nem csak éppen középszinten. Akkor HR-re el tudsz helyezkedni esetleg.
6/11 Joola válasza:
hülyeség. ha jó vagy és érdekel el fogsz tudni helyezkedni és jól lehet vele keresni és abból amit írtál szerintem mindenképpen próbáld meg, mert örökre bánni fogod!!
kellőképpen elszántnak kell lenni és rajongani érte, és akkor működik!
a hr pedig tök más tészta és teljesen más szakon tanulják...
egy pszichológus hallgató
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm. de szerinted el lehet vele helyezkedni?
2012. márc. 26. 17:08
8/11 Joola válasza:
aki jó az el tud helyezkedni. meg amúgy a pszichó ezer felé
ágazik, szóval függ attól is, h téged mi érdekel.
9/11 A kérdező kommentje:
Ez jó hír. :) Azt esetleg megkérdezhetem, hogy te miből és milyenre érettségiztél? Esetleg nyelvvizsgád volt?
2012. márc. 29. 17:13
10/11 Joola válasza:
Két közép nyelvvizsga volt + egy emelt érettségi (angol). Négy tárgyam 5ös lett, matek 3as, költségesre vettek fel. Sajna Pécsen szinte lehetetlen átkerülni államira (évente 1 v 2 ember a 100-ból), szóval hiába tanultam akármilyen jól (elsőben 4.6, de amúgy sosem mentem 4.2 alá), fizethettem, ami elég igazságtalan! Most MA-ra kell felvételiznem, szóval remélem a legjobbakat:) Itt már az számít mit tudok a szakmában, úgyhogy most kiderül:)Drukkoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!