Villanyszerelő?
Tehát 2 év múlva végzek gimibe(most 11.-es vagyok) és azt akarom kérdezni, hogy, ha el akarok menni villanyszerelőnek felnőtt nappalin akkor van esetleg valami amit tanuljak mert hasznos lehet?!
Fizikának tényleg van köze a villanyszereléshez?
Olyan írjon aki tényleg tudja rendesen.
Köszönöm!
Jól gondold meg!
Tényleg ez az álmod?
Hajnal 5-kor kelsz, mész az építkezésre, vésed a falat, nem látsz a portól, berakod a csövet, megkevered a gipszet és imádkozol hogy gyorsabban kössön mint ahogy megfagy a -10 fokban, mert az ablakosok majd csak a jövő héten jönnek, aztán átvisznek másik munkára ahol ugyan van fűtés, de egyszerre rendeltek oda a parkettásokkal, a vízszerelőkkel és a festőkkel, azt dolgozhattok egymás nyakában. Meséljek még?
Tele lett a t*k*m az egésszel, most főiskolára járok és szakmát fogok váltani.
Fizikának sok köze van hozzá de ha sima villanyszerelő szeretnél lenni akkor nem fogsz hatalmas képletekkel számolni, sokkal inkább a szabványokat fog kelleni ismerned.
Ha más elektrós szakterületen akarsz elhelyezkedni akkor ott lehet hogy sokkal többet fogsz találkozni a fizikával de szerintem nagyon gyorsan bele lehet jönni és át lehet látni az egyszerűbb dolgokat.
Ha egyetemre mész akkor viszont számolj azzal, hogy tényleng a fizika lessz a mindened. (és úgyis azt fogják mondani hogy Ohm törvénye).
Amúgy meg ha mindenki egyetemre megy akkor ki fogja a "villanyt szerelni". Nem tudom, hogy Magyaro. hogy van de nálunk felvidéken (gondolom nálatok is) jó fizetéseket lehet kapni ha ügyes az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!