Melyik jobb szakma?

Figyelt kérdés
festő, autószerelő, gépi forgácsoló, csőszerelő

2012. márc. 5. 20:01
 1/3 anonim válasza:
a festőnek inkább csak tavasszal és nyáron van munkája mert télen nem nagyon festetnek.Szóval nem tudom hogy melyik de én festő nem lennék az biztos.Ezt neked kell eldöntened.
2012. márc. 5. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:

A gépi forgácsoló a legkeresettebb manapság.

A festő egy szép szakma, egyszerűen kezdhetsz vállalkozásba mert a szaktudásodon kívül csak pár dolog kell. Mondjuk alkalmazottként biztosan nem fizetnek agyon, vállalkozóként pedig biztos komoly a verseny.

A csőszerelő szintén építőipar, ami most éppen nincs jó formában, persze akármi is lehet majd.

Az autószerelő? Én dolgoztam eddig 3 évet szerelőként (nem autó, de hasonlít), annak akinek van érzéke és szereti csinálni megfelelő munka. Továbblépni mondjuk saját műhely vagy pl. műszaki vizsgabiztosi irányba lehet autós vonalon.

Ezért jó ha az ember többmindent csinál nyári munkaként diákkorában, megismeri néhány szakmát. Én dolgoztam 16 évesen asztalosműhelyben, azóta is szívesen foglalkozom bútorokkal. Tavaly pl. íróasztalt csináltam magamnak szabadidőmben, idén nyáron ha ráérek összedobok majd néhány szekrényt. :)

2012. márc. 5. 20:25
 3/3 A kérdező kommentje:
sok sikert :) szerintem gépi forgácsoló mert szeretek ilyen dolgokat csinálni
2012. márc. 5. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!