Pécsen szakács képzés? Van valami?
Figyelt kérdés
Okj, bármi.2012. márc. 1. 21:37
2/5 anonim válasza:
MIOK például.
És bocs a kéretlen tanácsért, de nem nagyon ajánlom. A testvérem is szakács, két éve végzett, és egyszerűen nem tud dolgozni. Nem azt mondom, volt már, hogy felvették, dolgozott is 3-4-5 hónapot egy helyen, de mindig az volt a vége, hogy "bocs, most nem tudunk fizetni", vagy jobb esetben az, hogy "ne gyere dolgozni, nincs most munka", ilyenkor legalább nem potyára dolgozott. Arról nem is beszélve, hogy mindenhol ígérgették, hogy nem kell 3-4 napig egyhuzamban 12-14 órát dolgoznia, ehhez képest sokszor 20-nál is több napig dolgozott zsinórban 14 órákat. És ezek után fizetéskor kiszúrták a szemét 10 ezer forinttal. Ez Pécs.
Persze ha külföldön akarsz dolgozni, akkor nem szóltam semmit.
3/5 A kérdező kommentje:
Háát, köszi a tanácsot... :) Még gondolkodom csak érdeklődő vagyok, de elég szomorú ha ez megy!
2012. márc. 2. 00:34
4/5 anonim válasza:
Bocsánat, ha jól tudom, a MIOK már régen megszűnt. Nem csak Pécsen.
5/5 anonim válasza:
Hát az igen érdekes lenne, ha megszűnt volna, mert anyukám ott tanít :) Oké, lehet, hogy nem ezen a néven fut már, a hivatalos neve József Nádor szakiskola (vagy mi), azt nem tudom, hogy a MIOK-e még a fenntartó vagy sem, de mindenki MIOK-nak hívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!