Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Halaszhatok, ha a szakom a...

Halaszhatok, ha a szakom a következő évben nem indul?

Figyelt kérdés
FSZ es vagyok és már egy félévem van, most csinálom a második félévet, szeretnék halasztani, mert állapotos vagyok, de jövőre nem indul a szakom! Mit tegyek?
2012. márc. 1. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk kezdésnek nem itt a GYIKen kéne érdeklődni, mert ez eléggé egyéni eset, senki nem fog tudni érdemlegeset válaszolni. Ellenben bemész a TO-ra, ott biztos segítenek neked és elmondják mi van ilyen esetben.
2012. márc. 1. 15:45
 2/3 summer99 válasza:
A válasz engem is érdekelne nagyon...
2012. márc. 28. 17:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Most csak a második válaszoló miatt írok ide. Kedves első: voltam a TO-n, de semmit sem tudtak mondani. Csak felment bennem a pumpa. Gondoltam, hogy ez lesz. Úgy döntöttem, hogy mivel ha nem is sikerül egy tárgyam jövőre, ami gyerek mellett elég valószínű, akkor nem tudom befejezni. Valszeg éveket kell várnom, hogy újra indítsák. Mellesleg vizsgaidőszakra érkezne a kicsi. Messze is lakunk az egyetem városától, és nem akarom bölcsődébe adni, annak ellenére hogy én is kisgyermeknevelőnek tanultam. Most a kisbabám a legfontosabb!!!
2012. márc. 29. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!