Csak nekem vannak ilyen gondjaim? Nem érdekel az iskola ahova járok? (TÖBB LENT)
Figyelt kérdés
Nem érdekel az iskola ahova járok, nem maga az iskolával van bajom hanem a szakmával amit tanulok, és egyszerűen nem értik meg hogy én nem szeretném ezt csinálni, csak azértis, ide járok, és mindig kitalálnak valami indokot hogy miért nem válthatok iskolát, kétszer azt mondták hogy intézik, én hülye elhittem...2012. febr. 29. 18:57
1/7 anonim válasza:
hány éves vagy? hányadikos vagy? (hova jársz?)
2/7 A kérdező kommentje:
9. vagyok
2012. febr. 29. 20:10
3/7 anonim válasza:
Milyen szakmáról van szó? Szakközép vagy szakiskola? Ha szakiskola, akkor jogos. Ha szakközép, akkor nem, én onnan egyetemre mentem. (igaz, szakirányt nem váltottam, de válthattam volna)
4/7 A kérdező kommentje:
Szakközép
2012. márc. 1. 16:58
5/7 anonim válasza:
Akkor meg ne foglalkozz vele. Te választottad... leérettségizel, aztán utána még tanulhatsz bármilyen szakmát.
6/7 A kérdező kommentje:
De négy évet elpocsékolok úgy hogy közbe átmehetnék egy olyan iskolába ami érdekel is. És most már valamennyire bele is éltem magam hogy átmehetek, aztán most nagyon nagyot csalódtam..
2012. márc. 1. 18:27
7/7 anonim válasza:
Most már kíváncsivá tettél, milyen szakon vagy és milyen szakra szeretnél átmenni? Biztos hogy nem bánnád meg? Amúgy nem tehetsz sokat a szüleid beleegyezése nélkül, ülj le és beszéld meg velük. Máshogy nem fog működni, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!