Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kémiám nem túl erős-így...

Kémiám nem túl erős-így gyógyszerészeti?

Figyelt kérdés

Tizedikes vagyok és jelenleg fogalmam sincs, hogy mi szeretnék lenni, a gyógyszerész viszont megfogott:) A baj csak az, hogy kémiából 4-es vagyok, viszont ilyen 3,6 körüli. Tehát gyengén. Igazából tavaly 4-es lettem, bár a tanár jóindulatán múlt, mert látta, hogy tényleg hajtottam. Félévkor 3-as lettem, azóta 4-es, 5-ösöket szereztem, így állok most 4,65-re.

Biológiát eddig szeretem, 5-ös vagyok. (orvos nem szeretnék lenni:))

2012. febr. 27. 13:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%

17:18as

szerves, szervetlen, biológiai, fizikai, elektrokémia, analitikai, általános, radiokémia, környezeti, kolloidkémia

csak hogy tízet említsek..

2012. márc. 12. 06:29
 12/19 anonim ***** válasza:
pff.. gondolom aki lepontozott az marhára ért a kémiához.. még jó hogy vegyész szakon vagyok és semmit nem értek az egészhez
2012. márc. 12. 19:11
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, hogy ki pontozott le, de gyógyszerészetin jó pár nincs abból, amit írtál. Pl környezeti kémia.
2012. márc. 12. 20:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát ha nem megy különösebben, de hajtasz, akkor be tudsz kerülni.

Viszont azért elgondolkodtató, hogy megéri e vért izzadni olyannal, ami nem megy, vagy pedig olyat tanulni, amit esetleg "kis ujjból kirázol"...

2012. márc. 25. 14:04
 15/19 bensdorp ***** válasza:

Akkor tegyük helyre azokat a kémiákat:

általános, szervetlen, kvalitatív analitikai, kvantitatív analitikai, szerves, fizikai, kolloid-, bio-, gyógyszerészi kémia, kémiai gyógyszertechnológia

De kémia előfordul sok más tárgyban is:

sejtbiológia, élettan, gyógynövény- és drogismeret, üzemi és parenterális gyógyszertechnológia, farmakológia, biofarmácia-farmakokinetika

2012. máj. 5. 09:41
 16/19 anonim válasza:

Szia!

Én kegyelem-hármast kaptam kilencedikben általános kémiából (rühelltem is rendesen), aztán tizedikben megszerettem a szerves kémiát, nagyjából úgy álltam akkor, mint te most. Középszinten érettségiztem (+biosz emelt). Gyógyszerésznek jöttem és semmi gondom. :)

2012. jún. 5. 13:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Sajnos mostmár emelteznem kéne, azt meg nem vállalom be:(
2012. jún. 5. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Még van 2 éved, az rengeteg idő. :)

Faktot gondolom fel kellett vennetek?! De anélkül is kellő szorgalommal megcsinálható( bár tény, erős alap nélkül tanácsos magántanár vagy fakt) Kémiánál a 2 szint között meg nincs nagy különbség. Javaslom nézd meg át követelményrendszert.

Számításoknál jóval nehezebbek vannak emelten, de ha gyakorolsz nem lesz gond. :)

Majd írd meg, hogy döntöttél. :)

2012. jún. 24. 15:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Remek, siettem szóval a toldalékokért elnézést.

Nézd át és számolások :D

2012. jún. 24. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!