Tanár, hogyan, mennyi?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, egy kéttanos, közgés osztályba járok. 5 éves képzés, most vagyok másodikos. Igazából a közgé nem igazán érdekel és tanár szeretnék lenni. Elsősorban matek, a másik tantárgyban még nem vagyok 100%-ig biztos, de talán magyar vagy fizika.
A kérdésem az lenne hol tudnék tovább tanulni?
Hogyan lehet párosítani a tantárgyakat? --> Kivitelezhető-e a magyar-matek szak?
Váltsak-e osztályt? Átmenjek-e matek/fizikára?
Körülbelül mennyibe kerül az egyetem?
Mennyi idő alatt végezhető el?
Minden információ érdekel.
A választ köszönöm mindenkinek :)
egyrészt még qrva messze vagy az egyetemtől. ennyire részletes infókat nem tudunk adni, főleg a mai világban. (egyik hónapról a másikra változtatják a felsőoktatási törvényeket).
ahogy én tudom a magyar-matek nem párosítható, mert az egyik reál a másik humán tantárgy.
és a tanárok magyarországon elég gyengén keresnek. ha már tanár akarsz lenni, akk inkább külföld. bár nem lehet tudni h mi lesz 7-8 év múlva. biztos ami biztos menj rá a nyelvtanulásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!