E-felvételinél, jelentkezésnél a ténylegesen tanult tantárgy mezőnél nem értek valamit (? )
Figyelt kérdés
Szóval ennél a résznél tartok most,de az nem világos számomra,hogy a történelem,nekem
"történelem és állampolgári ismeretek" néven van a bizimben ,akkor én most át állítsam erre vagy hagyjam ,meg a történelem beállításon,mert akkor azt írja,hogy csak abban az esetben változtass,ha van erről az iskola által aláírt és lepecsételt igazolásod.Nekem tulajdonképpen ez az oldal a bizimben az,már,ha az annak számít és amikor majd be kell scannelni akkor derülne ez ki...bocsi,ha hülyén fogalmaztam.
de köszönöm előre is a segítséget!
2012. febr. 19. 16:25
1/4 A kérdező kommentje:
na és itt most azt sem értem,hogy nekem a természettudományos tantárgy a föci,de azt csak 9 -be és 10-be tanultam,itt meg az utolsó előtti és utolsó év végi jegyet kérik .Akkor ezt,hogy oldjam meg,mert azt az opciót,hogy melyik év,nem lehet átállítani.
2012. febr. 19. 16:29
2/4 anonim válasza:
ugye tudod, hogy ezeket az eredményeket elég július elejéig leadni?
egyébként van ügyfélszolgálat info@felvi.hu írhatsz nekik e-mailt és válaszolnak
3/4 anonim válasza:
amúgy szerintem a föcinél úgy kell értelmezni, hogy az adott tantárgyban az utolsó előtti és utolsó év végi, tehát nyugodtan beírhatod a 9. és 10.es jegyeidet
4/4 A kérdező kommentje:
Jó okés,köszi szépen!:)
2012. febr. 19. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!