Szinyei, Teleki, Szerb Antal, Corvin, Keleti vélemények?
Na itt is vagyok:D Szóval
A Szinyei eléggé jó suli, bár csökken a színvonala, de ennek ellenére még mindig erősnek mondatható, bár vannak wcben cigizős esetek:D Kb 4.5-ös átlag kell
Teleki - rohadt jók a tanárok:D a diákok is, úgy minden. Tényleg nagyon jó suli:) 4.5.-ös átlag kéne
Szerb Antal - nem mondható erős iskolának, csak közepesenerősnek, de fejlődik! jó iskola. Kb 4.2-es átlag kéne:D
Corvin - igazából megkérdeztem róla az összesodajáró diákot, és csak pozitívat hallottam:) Bár az igazgató idegbetegXD Nyílt napon kb pánikrohamot kapott amiért valaki a lépcsőn felejtette a narancsléjétXD de beszéltem vele és aranyos:) Közepesenerős suli, de jó. 3,8-as átlagtól érvényes a bemenetel:D
Az első válaszoló hülyeséget beszél.
A színyei nem túl erős iskola, a középmezőny végén kullog.
A teleki pontosan közepes, habár az utóbbi időben valamivel erősödött.
Amiket írtál azok közül a szerb Antal a legerősebb!!
A corvin elég gyenge suli.
Engem mindháromba felvettek, csak a Szerb Antalba nem és a keletit be sem írtam..
Ezek közül a Szinyei, a Corvin és a Keleti nem túl erős, ez tény.
A Teleki Blanka és a Szerb Antal mondható jónak, olyan középerősnek. Nem tudnám megmondani, hogy a kettő közül melyik az erősebb/jobb, talán a Teleki azért, mert ott több tagozat van, tehát több a lehetőség. Viszont az épület meg eléggé lepusztult, a Szerbé viszont gyönyörű és ápolt, azért ez is az iskola színvonalát mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!