2013-tól kell a gazdálkodási és menedzsment alapszakra valamilyen tárgyból emelt szintű érettségi?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen tantárgyból?2012. febr. 12. 17:34
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor kell vagy nem? Esetleg írna olyan aki biztosan tudja? Mert én is utánanéztem alaposabban, mint ez a link amit bemásoltál, és én ezt találtam róla, ez szerint nem kell.
Nekem nincs emelt szintű érettségim matekból, de most más szakot tanulok az egyetemen és azt jövőre fejezem be, ezért szeretnék majd csak 2013-ban felvételizni, de ha úgy esélytelen a bejutás akkor felvételizek most és halasztok 2 félévet.
2012. febr. 12. 22:31
3/4 anonim válasza:
Ahogy a linken is láthatod, ezen a szakon még nem lesz felvételi követelmény az emelt szintű érettségi.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, csak azért tettem fel a kérdést, hogy teljesen biztos legyek benne! Köszönöm a megerősítést!:)
2012. febr. 13. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!