Hogy működik egy történelem emelt érettségi?
Figyelt kérdés
Sziasztok, idén fogok történelemből emelt érettségizni és lenne pár kérdésem főként olyantól aki készült fel és érettségizett is történelemből emelt szinten !
Mennyire kell tudni részletesen az anyagot, mire kell jobban fektetni a hangsúlyt( ez írásbelire)? Szóbeli hogy működik, itt is inkább hogy mennyire kell részletesen tudni azt az adott témát amit húzol stb. ?! :) Előre is köszi
2012. febr. 11. 17:13
1/2 Valentina17 válasza:
szia én is idén érettségizem emelt töriből.hát eléggé részletesen.pl: szóbelin témakörök vannak nem tételek ez fontos mert témakörön belül van kb. 3 -4 tétel.írásbelinél nem használhatsz atlaszt,viszont a szóbelinél igen,úgyhogy az évszámoknak flottul kell mennie.ha gondolod cserélhetünk majd tételeket,majd irj akkor privátba:)
2/2 A kérdező kommentje:
Szia:) !! Igen most kezdtem el a témakörök kidolgozását, de ha te is benne vagy akkor nem rossz ötlet a témakör cserélgetés benne vagyok :) Én inkább ez első részétől félek maga a idézetektől , ábráktól az esszétől nem annyira , ha esetleg van valami jó tipped felkészülésre légyszives oszd meg velem :) én személy szerint Száray féle tankönyvekből készülök ill. olyan oldalakról ahol tételek vannak kidolgozva :) Igen az évszámokat nagyon nyomom én is meg a fogalmakat, bár nem tudom h. szóbelinél milyen tanári csoportot fogok kapni remélem nem fognak kitolni velem :P
2012. febr. 13. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!