Egyetemen, felsőfokú szakképzéseken is vannak szabadon választható kurzusok? Vagy adott kerettanterv van, meghatározott kurzusokkal?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom főleg, akik ilyen képzést csinálnak most egyetemen, hallgatói jogviszonnyal2012. febr. 5. 13:07
1/5 anonim válasza:
Nem egészen értem, tantárgyakra gondolsz?
Tantárgyakból megvan a kötelező kerettanterv ami az adott szakhoz kapcsolódik, de ezek mellett vannak szabadon választható tárgyak is, melyekből meghatározott mennyiséget vehetsz fel.
2/5 A kérdező kommentje:
kurzus=tantárgy, de igen, erre gondoltam. Illetve arra, hogy az FSZ-eknél meghatározott 120 kredit csak a kötelező tárgyakból áll, vagy kötelezően választhatókból és szabadon választhatókból is, akár egy alapképzésen.
2012. febr. 5. 14:15
3/5 anonim válasza:
A Neptunban te nem tudsz a kötelezőeken kívül felvenni más tárgyat, de ha megbeszéled az adott tárgy oktatójával és a tanulmányi előadóddal, ők fel tudják venni.
Nekem sikerült egy plusz tárgyat felvennem, igaz, lesznek emiatt nehézségeim.
4/5 anonim válasza:
Ez nálunk egyáltalán nem így van, ugyanúgy felveheted mint a kötelezőeket.
5/5 A kérdező kommentje:
Neptunban nem vagyok járatos, az ETR-t ismerem, az alapján gondolkodtam és tettem fel a kérdésem :)
2012. febr. 6. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!